dimecres, 17 de maig del 2017

Luna Alvarez



El nin adopta un animal

Hi havia una vegada un nin amb els cabells vermells, ulls grocs, cara rosada, orelles no molt grans ni molt petites, era  molt presumit i molt simpàtic.

Un dia un nin volia anar a veure una granja on tenien molts de animals però li faltava un. Un  animal que protegia la granja i a tots els animals. Ell pensava tenir un moix  però no era el correcte. Després un gos  i va anar a adoptar-lo. Després de 6 anys  el nin se va adonar-se  que el seu gos estava molt malalt i no tenia força. Era femella va tenir  bebès.

Se varen fer adults i la mare no i era, havia mort.   
 Ell  va veure com moria. Va  estar  molt   però  que molt  trist . Ell  no  volia que la mare dels seus altres gossos morís així. Ell la va enterrar i li va posar flors a la seva tomba.

Ell  tenia  molta   ràbia  i   per això ell  no volia   tenir  res en aquell  moment   i el  va  vendre  tot . Fins que un dia no tenia animals tampoc no tenia granja  només  tenia els gossos i  els va vendre menys un que se’l va quedar. I  va   comprar una  casa va tenir una família i varen ser feliços per sempre.

1 comentari:

  1. Hola bombons!

    Som na Bea, tal vegada ja m'haureu oblidat, jejeje, vaig estar amb vosaltres l'any passat quan na Mariàngels va estar malalta, cap a la fi de curs! Encara me'n record de com ho vàrem passar de bé a l'acampada...

    Avui he entrat a veure com us anava i trob que estau la mar de bé!!
    Una besada molt forta a tots!!
    Bea.

    ResponElimina